opmaakbalk met logo's ToneSoftware en Nederland.net

ToneSoftware - formulieren

Wilt u meteen gebruik maken van onze ToneSoftware? Klik hier om het aanvraagformulier te downloaden. Dit formulier kan u ingevuld per fax aan ons retourneren. We nemen contact met u op om uw aanvraag te bevestigen.

ToneSoftware-abonnementen zijn op basis van maandelijkse bedragen. Een abonnement wordt voor minimaal één jaar aangegaan. Naast maandelijkse abonnementsbedragen is er een eenmalig bedrag voor het implementeren van de software in uw website. De hoogte van het eenmalige bedrag ligt aan uw situatie en wordt middels een offerte aan u verstrekt. Na akkoord van de offerte wordt de software geïmplementeerd in uw site en u ontvangt van ons instructies voor het managen van uw assortiment.

Overzicht formulieren

  • Aanvraagformulier ToneSoftware (pdf, word)
Al onze aanvraagformulieren kan u vinden op onze ftp-site. Het adres hiervan is ftp.nederland.net/pub/FORMULIEREN/.

Extra internetdiensten

Naast ToneSoftware bieden wij u een zeer uiteenlopen pakket aan internetdiensten. Van domeinnaamregistraties, hosting, webapplicaties tot serverhosting. Kijk voor meer informatie op producten.nederland.net.

Meer weten?

Bel 055-5772890 voor meer informatie. Vraag naar Gerrit Spronk.

omhooggebaseerd op XML  gebaseerd op PHP  gebaseerd op PostgreSQL
ref

Uw browser is niet meer up-to-date, waardoor u deze pagina niet goed kan bekijken. Dit gedeelte van onze site bevat DHTML, wat wereldwijd wordt ondersteund.

ref

ref

ref